NieuwsSponsorContact
InloggenAanmelden
Word lid!

Word lid!

Fellenoord is de studenten tennisvereniging van Eindhoven. Bij Fellenoord heb je wekelijks competitie, training, clubavond en activiteiten. Heb jij altijd al eens tennis willen oppakken? Meld je dan snel aan en word lid!

Het Fellenoord open toernooi

Het Fellenoord open toernooi

Fellenoord organiseert het grootste studententennistoernooi van Nederland. Met tennis van alle niveaus kun je een singletoernooi spelen of samenwerken met iemand met een KNLTB-lidmaatschapskaart. Als je niet kunt beslissen welk niveau je wilt spelen, geen zorgen je kunt je inschrijven voor maximaal 3 categorieën. Voor degenen die minder geïnteresseerd zijn in het sportieve gedeelte van het toernooi, is er altijd een optie om je puur in te schrijven voor de activiteiten! Elk jaar zijn er dingen zoals een cantus, feest avonden en elke avond eten!

MillerTime

MillerTime

Fellenoord is minimaal elke maand te vinden in onze stamkroeg de Millertime! De volgende keer is op 14 maart, dus zorg dat je er bij bent!

Training bij Fellenoord

Training bij Fellenoord

Bij Fellenoord kun je trainen op het niveau van een beginner tot competitiespeler. De speelsterktes 3 t/m 9 worden aangeboden. De kosten per half jaar trainen bedragen 5 euro per persoon!! Weet je nog niet zeker of tennis iets voor jou is? Stuur het bestuur een berichtje en kom vooral eens langs op de woensdagavond!

Word sponsor bij Fellenoord

Word sponsor bij Fellenoord

Om elk jaar bij Fellenoord mooie en betaalbare toernooien neer te zetten hebben we sponsoren nodig. Werk jij bij een bedrijf dat op zoek is naar nieuwe medewerkers of klanten? Kijk dan vooral even in onze sponsorbrochure of stuur een mailtje naar extern@fellenoord.nl.

Welkom bij E.S.T. Fellenoord, de grootste studenten sport vereniging van Eindhoven waar jij gegarandeerd een geweldige studententijd gaat beleven!

Contact

Email: secretaris@fellenoord.nl

Adres

E.S.T. Fellenoord

Onze Lieve Vrouwestraat 1

5612 AW Eindhoven

Social Media

Instagram: @fellenoord

Sponsoren

Copyright E.S.T. Fellenoord WebCie © 2024